Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pieniškas desertas su rabarbarais ir braškėmis
AUTORIUS:
Nijolė
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai rabarbarų (kotai)
150 mililitrų grietinėlės
200 gramų varškės
30 gramų želatinos
3 valgomieji šaukštai uogienės (braškių)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!

Pieniškas desertas su rabarbarais ir braškėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Nijolė

Komentarai


Daugiau receptų