Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pieniškas uogų desertas „Arbūzas“
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės aviečių (šaldytos/šviežios)
6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 vienetas obuolių (žali, dideli)
200 gramų jogurto (natūralus)
2.5 valgomojo šaukšto vandens
0.5 stiklinės braškių (šaldytos/šviežios)
1 vienetas želatinos (pakelis)
1 sauja saldainių (šokoladiniai arba šokoladiniai dribsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei uogos šaldytos, pirmiausia jas atitirpinkite.
Uogas sutrinkite ir sumaišykite su jogurtu(masę dar galite pertrinti blenderiu).
Želatiną sumaišykite su šiltu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų.
Išbrinkusią želatiną įmaišykite į jogurto bei uogų masę, įmaišykite cukraus pudrą ir maišant pakaitinkite apie 7 min.
Obuolį perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius, išskobkite didžiąją dalį minkštimo ir vidų apšlakstyti šviežiomis citrinų sultimis.
Sudėkite į obuolio puseles jogurto bei uogų masę, susmaigstykite šokoladinius dribsnius (arba saldainius) ir padėkite į šaldymo kamerą, kad viskas gerai sustingtų.
Sušalus supjaustykite skiltelėmis ir patiekite.
Skanaus!

Pieniškas uogų desertas „Arbūzas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jei uogos šaldytos, pirmiausia jas atitirpinkite.
Uogas sutrinkite ir sumaišykite su jogurtu(masę dar galite pertrinti blenderiu).
Želatiną sumaišykite su šiltu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų.
Išbrinkusią želatiną įmaišykite į jogurto bei uogų masę, įmaišykite cukraus pudrą ir maišant pakaitinkite apie 7 min.
Obuolį perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius, išskobkite didžiąją dalį minkštimo ir vidų apšlakstyti šviežiomis citrinų sultimis.
Sudėkite į obuolio puseles jogurto bei uogų masę, susmaigstykite šokoladinius dribsnius (arba saldainius) ir padėkite į šaldymo kamerą, kad viskas gerai sustingtų.
Sušalus supjaustykite skiltelėmis ir patiekite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai


Daugiau receptų