Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pienių medus
AUTORIUS:
Irena-anirtic
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų pienių ((žiedlapiai))
1 litras vandens
1 kilogramas cukraus
2 vienetai citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Prirenkam pienių žiedlapių (pienių žiedai turi būti labai švarūs,gerai išsiskleidę,geriausia rinkti laukuose toli nuo kelių.PLAUTI NEGALIMA),užpilam vandeniu,pavirinam apie 10 min.Palaikom apie 2 val ir nukošiam ,žiedlapius gerai nuspaudžiam kad liktų kuo mažiau skysčių. 1litrui skysčio dedam 1 kg cukraus ir virinam.Virinti ne mažiau puse val.Galima virinti ir ilgiau,virinant apie 1 val gausime tirštesnį ,panašų į medų. Baigiant virint,i sudedam supjaustytas citrinas ir dar pakaitinam apie 5 min. Supilstome į stiklainiukus.

Pienių medus

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prirenkam pienių žiedlapių (pienių žiedai turi būti labai švarūs,gerai išsiskleidę,geriausia rinkti laukuose toli nuo kelių.PLAUTI NEGALIMA),užpilam vandeniu,pavirinam apie 10 min.Palaikom apie 2 val ir nukošiam ,žiedlapius gerai nuspaudžiam kad liktų kuo mažiau skysčių. 1litrui skysčio dedam 1 kg cukraus ir virinam.Virinti ne mažiau puse val.Galima virinti ir ilgiau,virinant apie 1 val gausime tirštesnį ,panašų į medų. Baigiant virint,i sudedam supjaustytas citrinas ir dar pakaitinam apie 5 min. Supilstome į stiklainiukus.

Receptą atsiuntė Irena-anirtic

Komentarai


Daugiau receptų