
Pienių medus
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | pienių ((žiedlapiai)) |
1 litras | vandens |
1 kilogramas | cukraus |
2 vienetai | citrinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Prirenkam pienių žiedlapių (pienių žiedai turi būti labai švarūs,gerai išsiskleidę,geriausia rinkti laukuose toli nuo kelių.PLAUTI NEGALIMA),užpilam vandeniu,pavirinam apie 10 min.Palaikom apie 2 val ir nukošiam ,žiedlapius gerai nuspaudžiam kad liktų kuo mažiau skysčių. 1litrui skysčio dedam 1 kg cukraus ir virinam.Virinti ne mažiau puse val.Galima virinti ir ilgiau,virinant apie 1 val gausime tirštesnį ,panašų į medų. Baigiant virint,i sudedam supjaustytas citrinas ir dar pakaitinam apie 5 min. Supilstome į stiklainiukus.
Pienių medus
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Prirenkam pienių žiedlapių (pienių žiedai turi būti labai švarūs,gerai išsiskleidę,geriausia rinkti laukuose toli nuo kelių.PLAUTI NEGALIMA),užpilam vandeniu,pavirinam apie 10 min.Palaikom apie 2 val ir nukošiam ,žiedlapius gerai nuspaudžiam kad liktų kuo mažiau skysčių. 1litrui skysčio dedam 1 kg cukraus ir virinam.Virinti ne mažiau puse val.Galima virinti ir ilgiau,virinant apie 1 val gausime tirštesnį ,panašų į medų. Baigiant virint,i sudedam supjaustytas citrinas ir dar pakaitinam apie 5 min. Supilstome į stiklainiukus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai