Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybiai grietinėlės padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek paprikų
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
400 gramų pievagrybių
0.5 stiklinės grietinėlės
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti, nuplauti ir nulupti pievagrybiai supjaustomi, sudedami į puodą ir pakaitinami maždaug 15 min., pridedama sviesto ir dar truputį patroškinama. Įpilama citrinos sulčių, įberiama paprikos, druskos, apibarstomi miltais, supilama grietinėlė ir neilgai patroškinama.
Taip paruošti pievagrybiai paduodami kaip atskiras pa tiekalas arba kaip priedas prie liežuvio ir žuvies ar bulvių.

Pievagrybiai grietinėlės padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalyti, nuplauti ir nulupti pievagrybiai supjaustomi, sudedami į puodą ir pakaitinami maždaug 15 min., pridedama sviesto ir dar truputį patroškinama. Įpilama citrinos sulčių, įberiama paprikos, druskos, apibarstomi miltais, supilama grietinėlė ir neilgai patroškinama.
Taip paruošti pievagrybiai paduodami kaip atskiras pa tiekalas arba kaip priedas prie liežuvio ir žuvies ar bulvių.

Komentarai (7)


  • jane 2013-08-31 17:18

    ir pievagribiu niekas nelupa tik gerai nuplauna net ramzis sake kad lupt nereikia


  • Ramunis 2011-03-25 20:38

    Juk prie nuotrauku yra komentaras, kad priedo dar morku ideta.
    O kaitinti galima ir sausus grybus - juk pradzioj issiskiria sultys, kuriose jie ir kaitinami kol isgaruoja. Tada jau dedamas sviestas. Matosi, kad komentatoriai gyvenime nera gamine pievagrybiu


  • genute 2011-03-25 13:13

    tiksliai 15minuciu sausame puode!!!! nesamone!!!!


  • solo 2011-03-24 21:21

    nuotraukoje matyti naudojote morka bet prie ingridiantu jos nera kodel?


  • Rimas 2010-05-14 13:45

    "pakaitinami maždaug 15 min.", cia puode be vandens ?


  • genute 2009-06-07 10:58

    o pipiru svoguno????? mazai prieskoniu tie grybai turi savotiska kvaoa ji reikia panaikint ir det reikia cesnako va tada bus skanu :-p


  • Lijana 2009-05-06 21:57

    Labai tinka kartu su paprika įdėti ir pusę tarkuotos morkos :) spalva bus daug gražesnė :super:


Daugiau receptų