Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybiai įdaryti kukuliukais
AUTORIUS:
Inesa
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
10 vienetų pievagrybių
50 gramų pieno
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
10 vienetų mesos (Biovelos MAMOS kukuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių.

Pievagrybiai įdaryti kukuliukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai


Daugiau receptų