Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybiai su mocarela sūriu
AUTORIUS:
Kamilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai čiobrelių (šakelės)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
Gero apetito!

Pievagrybiai su mocarela sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Kamilė

Komentarai


Daugiau receptų