Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.
Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).
Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.
Skanaus!

Pievagrybiai su sūriu ir migdolais (grilyje)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinų |
1 sauja | migdolų (malti) |
500 gramų | pievagrybių |
0.35 stiklinės | sazemų aliejaus (trečdalis) |
120 gramų | mocarelos sūrio |
šiek tiek | petražolių |
šiek tiek | čiobrelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pievagrybiai su sūriu ir migdolais (grilyje)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Migdolai, malti, 1 sauja
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sezamų aliejus, trečdalis, 1/3 stiklinės
- Mocarela sūris, 120 gramų
- Petražolės
- Čiobreliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.
Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).
Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai