Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybiai su sūriu ir migdolais (grilyje)
AUTORIUS:
Edita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
1 sauja migdolų (malti)
500 gramų pievagrybių
0.35 stiklinės sazemų aliejaus (trečdalis)
120 gramų mocarelos sūrio
šiek tiek petražolių
šiek tiek čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.

Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).

Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.

Skanaus!

Pievagrybiai su sūriu ir migdolais (grilyje)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.

Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).

Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Edita

Komentarai


Daugiau receptų