Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybių ir šparaginių pupelių salotos
AUTORIUS:
Tomas
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
200 gramų sparaginių pupelių
1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.

Pievagrybių ir šparaginių pupelių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai (1)


  • Rasa 2014-07-05 23:47

    O kiek Grybų reikia dėti????


Daugiau receptų