Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pievagrybių sriuba
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 litrai vandens
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
2 vienetai svogūnų
6 vienetai pievagrybių
2 vienetai sultinio kubelių
50 gramų sviesto
3 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilame vandens. Dedame sultinio kubelius.
Kai užvirs vanduo, sudedame į puodą kubeliais pjaustytas bulves.
2.
Svogūną supjaustome ir pakepiname keptuvėje svieste.
Į pakeptus svogūnus sudedame tarkuotą morką ir pjaustytus pievagrybius.
Pagardiname prieskoniais ir troškiname apie 5 minutes.
3.
Sudedame visas keptas daržoves į puodą ir paverdame apie 5 minutes.

Pievagrybių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į puodą pilame vandens. Dedame sultinio kubelius.
    Kai užvirs vanduo, sudedame į puodą kubeliais pjaustytas bulves.

  2. Svogūną supjaustome ir pakepiname keptuvėje svieste.
    Į pakeptus svogūnus sudedame tarkuotą morką ir pjaustytus pievagrybius.
    Pagardiname prieskoniais ir troškiname apie 5 minutes.

  3. Sudedame visas keptas daržoves į puodą ir paverdame apie 5 minutes.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų