Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantikškas kepsnys su vyno padažu
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek obuolių
šiek tiek spanguolių (arba bruknės, džemas)
šiek tiek raudonojo vyno
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
šiek tiek žalumynų (provanso)
šiek tiek mesos (karbonadinė išmušta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje pilame šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių.
Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimam sėklalizdžius. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, dedame šaukstą cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklalizdis, dedame šaukštelį spanguolių džemo.
Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.
Skanaus.

Pikantikškas kepsnys su vyno padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje pilame šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių.
Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimam sėklalizdžius. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, dedame šaukstą cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklalizdis, dedame šaukštelį spanguolių džemo.
Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai


Daugiau receptų