Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiška mišrainė su lašiša
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų bulvių (virtos)
200 gramų morkų (virtos)
200 gramų burokėlių (virti)
100 gramų agurkų (marinuoti)
150 gramų lašišų (karšto rūkymo)
50 gramų lašišų (šalto rūkymo)
1 galva svogūnų
4 valgomieji šaukštai majonezo
1 lapas tešlos (sluoknsniuota bemielė)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
3 valgomieji šaukštai žirnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoves supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Karštai rūkytą lašišą susmulkinti.
3.
Viską sumaišyti,įdėti majonezą, druską, pipirus,dalį žirnelių
4.
Šaltai rūkytą lašišą supjaustyti juostelėm,papuošti mišrainę.
5.
Iš šaldytos tešlos išsikepti krepšelius (kaip nurodyta ant įpokavimo).
6.
Mišrainę patiekti krepšeliuose, papuošti lašišos juostelėmis, žirneliais.

Skanaus !

Pikantiška mišrainė su lašiša

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Daržoves supjaustyti nedideliais kubeliais.

  2. Karštai rūkytą lašišą susmulkinti.

  3. Viską sumaišyti,įdėti majonezą, druską, pipirus,dalį žirnelių

  4. Šaltai rūkytą lašišą supjaustyti juostelėm,papuošti mišrainę.

  5. Iš šaldytos tešlos išsikepti krepšelius (kaip nurodyta ant įpokavimo).

  6. Mišrainę patiekti krepšeliuose, papuošti lašišos juostelėmis, žirneliais.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų