Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiškas majonezo padažas
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 saujos krapų
0.5 saujos petražolių
120 mililitrų majonezo
šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
3 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.

Pikantiškas majonezo padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (2)


  • (anonimas) 2012-07-15 18:46

    Labai skanu!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)


  • (anonimas) 2012-03-27 15:15

    ;-) :super: as darysiu be kapareliu


Daugiau receptų