Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.

Pikantiškas majonezo padažas
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
0.5 saujos | krapų |
0.5 saujos | petražolių |
120 mililitrų | majonezo |
šiek tiek | kaparėlių (konservuoti) |
3 vienetai | kornišonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pikantiškas majonezo padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, 0.5 saujos
- Petražolės, 0.5 saujos
- Majonezas, 120 mililitrų
- Kaparėliai, konservuoti
- Kornišonai, 3 vienetai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Labai skanu!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
;-) :super: as darysiu be kapareliu