Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiškasis lašišos tortas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų varškės (neriebi)
10 gramų želatinos
10 mililitrų citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis citrinų (nutarkuota žievelė)
50 gramų salierų (kotas)
20 gramų krapų (smulkinti)
20 gramų paprikų (smulkiai supjaustyta)
5 vienetai alyvuogių
1 pakelis lašišų (ZIGMO sūdyta)
150 mililitrų grietinėlės (liesa)
0.7 stiklinės vandens
1 arbatinis šaukštelis krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros vandenyje išbrinkinkite želatiną. Tada kaitinkite, kol ištirps želatinos granulės (neužvirti). Ataušinkite.
2.
Plaktuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei atvėsintą želatiną. Sudėti smulkintus krapus,alyvuoges (galima jų ir nedėti), papriką, salierą, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.
3.
Maistine plėvele iškloti dubenį ar forminį indą ir gražiai išklokite indo dugną ir šonus plonais lašišos griežinėliais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais viršų ir uždenkite plėvelę. Padėkite sustingti į šaldytuvą.

Patiekite šalia skrudintos duonos riekių.

Skanaus.

Pikantiškasis lašišos tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kambario temperatūros vandenyje išbrinkinkite želatiną. Tada kaitinkite, kol ištirps želatinos granulės (neužvirti). Ataušinkite.

  2. Plaktuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei atvėsintą želatiną. Sudėti smulkintus krapus,alyvuoges (galima jų ir nedėti), papriką, salierą, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.

  3. Maistine plėvele iškloti dubenį ar forminį indą ir gražiai išklokite indo dugną ir šonus plonais lašišos griežinėliais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais viršų ir uždenkite plėvelę. Padėkite sustingti į šaldytuvą.

    Patiekite šalia skrudintos duonos riekių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...