Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.
Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.
Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.
Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.
Dar patroškinti apie 10 minučių.
Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.
Skanaus

Pikantiški kalmarai su grietinėle
INGREDIENTAI:
300 gramų | grietinėlės |
300 gramų | kalmarų (žiedai) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskonių (druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pikantiški kalmarai su grietinėle
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 300 gramų
- Kalmarai, žiedai, 300 gramų
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.
Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.
Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.
Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.
Dar patroškinti apie 10 minučių.
Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai