Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški kalmarai su grietinėle
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
300 gramų grietinėlės
300 gramų kalmarų (žiedai)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.

Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.

Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.

Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.

Dar patroškinti apie 10 minučių.

Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.

Skanaus

Pikantiški kalmarai su grietinėle

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.

Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.

Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.

Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.

Dar patroškinti apie 10 minučių.

Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.

Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų