Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški kotletai
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai batono (riekelės)
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos ir jautienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.

Pikantiški kotletai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėti jautieną, kaulieną, kaušinį, išspaustus česnakus, susmulkintą svogūną, pipirus, druską, prieskonius ir sudrėkintas baltos duonos riekeles. Viską gerai išminkyti. Kepimo formą padengti folija, pašlakstyti aliejumi ir iš masės suvoliotus ir šiek tiek paplotus rutulėlius dėti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti kol gražiai parus. Tada ištraukti ir apibarstyti rupia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai


Daugiau receptų