Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški petukai
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos petelių
0.5 litro kefyro
5 valgomieji šaukštai garstyčių
1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš garstyčių, kefyro ir čili paruošti marinatą.
2.
Petukus užpilti marinatu ir palikti bent kelioms valandoms vėsiai.
3.
Kepti ant grotelių, kol apskrus iš visų pusių.

Pikantiški petukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš garstyčių, kefyro ir čili paruošti marinatą.

  2. Petukus užpilti marinatu ir palikti bent kelioms valandoms vėsiai.

  3. Kepti ant grotelių, kol apskrus iš visų pusių.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų