Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški pyragiukai
AUTORIUS:
Karolina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
5 vienetai pomidorų pastos
200 gramų feta sūrio
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išdėstykite pomidorų skilteles ant tešlos, ne arčiau kaip 3 cm vieną nuo kitos.
2.
Ant pomidorų dedame fetos sūrį bei žalumynus.
3.
Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame pomidorus su sūriu.
4.
Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti pomidorų dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritimus.
5.
Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.
6.
Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.
7.
Skanaus :)

Pikantiški pyragiukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išdėstykite pomidorų skilteles ant tešlos, ne arčiau kaip 3 cm vieną nuo kitos.

  2. Ant pomidorų dedame fetos sūrį bei žalumynus.

  3. Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame pomidorus su sūriu.

  4. Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti pomidorų dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritimus.

  5. Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.

  6. Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.

  7. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų