Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški riešutai
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (migdolams)
1 valgomasis šaukštas cukraus (migdolams)
2 valgomieji šaukštai medaus
400 gramų migdolų
2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta rūkyta aitrioji, migdolams)
2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (migdolams)
0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (uoginė, migdolams)
1 vienetas kiaušinių (baltymai)
1 vienetas kiaušinių (baltymai, migdolams)
1 valgomasis šaukštas manų kruopų
400 gramų anakardžio riešutų
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas druskos (migdolams)
2 valgomieji šaukštai kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolams: Sumaišyti visus prieskonius, išplakti baltymą iki standžių putų. Pilti ant riešutų baltymą, pamaišyti ir berti prieskonius. Šauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.
Anakardžiams: Išplaktą baltymą maišyti su skystu medumi, ant riešutų pilti kiaušinio ir medaus mišinį, sumaišyti. Ant jų pilti sumaišytus prieskonius ir išmaišyti. Pilti į skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje15-20 min. Skanaus!

Pikantiški riešutai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Migdolams: Sumaišyti visus prieskonius, išplakti baltymą iki standžių putų. Pilti ant riešutų baltymą, pamaišyti ir berti prieskonius. Šauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.
Anakardžiams: Išplaktą baltymą maišyti su skystu medumi, ant riešutų pilti kiaušinio ir medaus mišinį, sumaišyti. Ant jų pilti sumaišytus prieskonius ir išmaišyti. Pilti į skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje15-20 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų