Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiški šašlykai
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti)
šiek tiek cinamono
1 vienetas citrinų
0.25 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
1.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas laurų lapų (susmulkintas)
šiek tiek muskato (maltas)
2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
500 gramų kiaulienos
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius.
Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti.
Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.

Pikantiški šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius.
Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti.
Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų