Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiškos morkytės
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 pakelis tešlos (bemielė sluoksniuota (šaldyta))
150 gramų varškės
3 skiltelės česnakų
1 vienetas agurkų (rauginti)
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.

Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų. Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.Iškeptus ragelius atvėsinkite.
2.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu (neturite konditerinio maišelio? Ne bėda – iš to paties kepimo popieriaus susukate didesnį konusą ir pripylus varškės masės nukerpate jo galiuką) pripildote ragelius. Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.

Pikantiškos morkytės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.

    Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų. Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.Iškeptus ragelius atvėsinkite.

  2. Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu (neturite konditerinio maišelio? Ne bėda – iš to paties kepimo popieriaus susukate didesnį konusą ir pripylus varškės masės nukerpate jo galiuką) pripildote ragelius. Papuošiate krapais arba petražolėm.
    Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų