Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pikantiškos salotos
AUTORIUS:
Renata
INGREDIENTAI:
300 gramų ananasų (konservuoti)
2 vienetai persimonų
šiek tiek krapų (smulkinti)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
120 gramų salierų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
0.3 vieneto kininių kopūstų
2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto lapai suplėšomi rankomis.
Persimonai supjaustomi kubeliais (be žievelių).
Konservuoti ananasų žiedai taip pat supjaustomi kubeliais.
Krevetės susmulkinamos.
Salieras sutarkuojamas.
Viskas sumaišoma viename dubenyje su petražolėmis, krapais, apšlakstoma alyvuogių aliejumi, ananasų bei citrinų sultimis, pagardinama druska bei pipirais ir išmaišoma.
Salotos patiekiamos sudėtos į taures, kurių kraštelius dar galima pašlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti druska.
Skanaus.

Pikantiškos salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūsto lapai suplėšomi rankomis.
Persimonai supjaustomi kubeliais (be žievelių).
Konservuoti ananasų žiedai taip pat supjaustomi kubeliais.
Krevetės susmulkinamos.
Salieras sutarkuojamas.
Viskas sumaišoma viename dubenyje su petražolėmis, krapais, apšlakstoma alyvuogių aliejumi, ananasų bei citrinų sultimis, pagardinama druska bei pipirais ir išmaišoma.
Salotos patiekiamos sudėtos į taures, kurių kraštelius dar galima pašlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti druska.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų