Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Pionono“ su tunu ir paprika
AUTORIUS:
Raimonda
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 arbatinis šaukštelis medaus
2 vienetai paprikų (raudona)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
5 vienetai kiaušinių (žali)
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 vienetai tunų (skardinės)
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
Skanaus.

„Pionono“ su tunu ir paprika

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Raimonda

Komentarai


Daugiau receptų