Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pitos užkandėlė
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai majonezo
150 gramų pieno
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas lavašo (arba pita, lakštas)
150 gramų kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lavašą supjaustome kvadratais.

Vieną pusę aptepame majonezu, dedame tarkuoto sūrio, į vidurį dedam kumpio griežinėlį, užlenkiame kvadrato kraštus ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol taps gražios aukso spalvos.

Pitos užkandėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lavašą supjaustome kvadratais.

Vieną pusę aptepame majonezu, dedame tarkuoto sūrio, į vidurį dedam kumpio griežinėlį, užlenkiame kvadrato kraštus ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol taps gražios aukso spalvos.

Receptą atsiuntė Miglė
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai (2)


  • xDiiizyyyz 2014-09-04 20:05

    o kam pienas?


  • Viktorija 2014-01-15 23:32

    Lavašas nėra pita, pita - ne lavašas.


Daugiau receptų