Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų jautienos (nugarinė)
0.5 stiklinės taukų (riebalų)
2 valgomieji šaukštai kviečių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Mėsa nuplaunama ir, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių.
Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.
2.
Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Aš dar mėgstu šiuos mažus kepsnelius sudėti bokšteliais su keptais cukinijos gabaliukais, svogūnų žiedais bei pomidorų griežinėliais.
Skanaus.

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsa nuplaunama ir, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių.
    Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.

  2. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
    Aš dar mėgstu šiuos mažus kepsnelius sudėti bokšteliais su keptais cukinijos gabaliukais, svogūnų žiedais bei pomidorų griežinėliais.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Svetlana

Komentarai (1)


  • trevetas 2017-10-18 08:57

    blemba koks geras


Daugiau receptų