Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Plokštainis su sausainiais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 pakeliai šokoladinių sausainių (Selga)
200 mililitrų pieno
250 mililitrų varškės (trinta)
500 mililitrų grietinėlės
400 gramų kondensuoto pieno
200 gramų konservuotų persikų
400 gramų bananų sulčių (Tymbar)
1 vienetas citrinų
6 valgomieji šaukštai želatinos
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
2 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų saldainių
150 gramų džiovintų kivių
4 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
2.
Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus formuojant pagrindą.
3.
Grietinėlę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.
4.
Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti. Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.
5.
Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.
6.
Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.
7.
Padėti pyragą šaltai.
8.
Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.

Plokštainis su sausainiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.

  2. Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus formuojant pagrindą.

  3. Grietinėlę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.

  4. Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti. Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.

  5. Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.

  6. Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.

  7. Padėti pyragą šaltai.

  8. Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų