Autorius apie receptą:
Blynai gardūs tiesiog vieni, taip pat susukti ir įmerkti į karštą šokoladą ar nutelą. Tokius lietinius blynus galite pagardinti mėgstamiausiais kremais, vaisiais, ir kitais
Blynai gardūs tiesiog vieni, taip pat susukti ir įmerkti į karštą šokoladą ar nutelą. Tokius lietinius blynus galite pagardinti mėgstamiausiais kremais, vaisiais, ir kitais gardumynais. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
(...daugiau)(...mažiau)Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
11 valgomųjų šaukštų
miltai
180 mililitrų
vandens
(šalto)
1 vienetas
kiaušinių
50 gramų
sviesto
(tirpinto)
2 valgomieji šaukštai
cukraus
2 valgomieji šaukštai
pieno
1 arbatinis šaukštelis
alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis
vanilinio cukraus
5 lašai
romo esencijos
(nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti romo esencijos, tirpinto sviesto, gerai išmaišyti, supilti vandenį ir vėl išmaišyti.
2.
Po to pamažu įmaišyti miltus ir galiausiai supilti alyvuogių aliejų, pieną, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešla turi būti gana skysta, jei bus per tiršta, sunkiai “liesis“ blynas keptuvėje.
3.
Įkaitinti vidutinio dydžio keptuvę (nereikia naudoti jokio papildomo aliejaus ar sviesto, nebent prie Jūsų keptuvės dugno tešla „kimba“) ir įpilti 1 samtį blynų tešlos, kepti ant silpnesnės vidutinės ugnies. Pilkite po nedaug tešlos, ją gražiai paskleiskite keptuvėje ir blynai bus labai plonyčiai, gardūs. Pirmas lietinis blynas vadinamas „virtuvės šefo“ blynu, tad nenustebkite, jei pirmas iškeps nekoks, bet taip visada yra su lietiniais, kiti blynai pavyksta puikiai. Blynus skanaukite vienus arba su mėgstamais įdarais. Aš šįkart blynus sutepiau su „Philadelphia“ sūriu sumaišytu su bananu ir šiek tiek cukraus. Jei nedėsite cukraus ir vanilinio cukraus, tuomet iškepsite nesaldžius lietinius, kurie puikiai tiks su bet kokiu nesaldžiu įdaru.
Recepto autorius:
Blynai gardūs tiesiog vieni, taip pat susukti ir įmerkti į karštą šokoladą ar nutelą. Tokius lietinius blynus galite pagardinti mėgstamiausiais kremais, vaisiais, ir kitais
Recepto autorius:
Blynai gardūs tiesiog vieni, taip pat susukti ir įmerkti į karštą šokoladą ar nutelą. Tokius lietinius blynus galite pagardinti mėgstamiausiais kremais, vaisiais, ir kitais gardumynais. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
(
...daugiau...mažiau
)
Liucija
Akcijos:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kiaušinį išplakti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti romo esencijos, tirpinto sviesto, gerai išmaišyti, supilti vandenį ir vėl išmaišyti.
Po to pamažu įmaišyti miltus ir galiausiai supilti alyvuogių aliejų, pieną, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešla turi būti gana skysta, jei bus per tiršta, sunkiai “liesis“ blynas keptuvėje.
Įkaitinti vidutinio dydžio keptuvę (nereikia naudoti jokio papildomo aliejaus ar sviesto, nebent prie Jūsų keptuvės dugno tešla „kimba“) ir įpilti 1 samtį blynų tešlos, kepti ant silpnesnės vidutinės ugnies. Pilkite po nedaug tešlos, ją gražiai paskleiskite keptuvėje ir blynai bus labai plonyčiai, gardūs. Pirmas lietinis blynas vadinamas „virtuvės šefo“ blynu, tad nenustebkite, jei pirmas iškeps nekoks, bet taip visada yra su lietiniais, kiti blynai pavyksta puikiai. Blynus skanaukite vienus arba su mėgstamais įdarais. Aš šįkart blynus sutepiau su „Philadelphia“ sūriu sumaišytu su bananu ir šiek tiek cukraus. Jei nedėsite cukraus ir vanilinio cukraus, tuomet iškepsite nesaldžius lietinius, kurie puikiai tiks su bet kokiu nesaldžiu įdaru.
Komentarai