Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Plovas
AUTORIUS:
Marta
INGREDIENTAI:
6 česnakų
1 vienetas morkų
1.5 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes).
Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes.
Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens.
Skanu ir paprasta :)

Plovas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištieną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba pjaustykite šiaudeliais, o svogūną smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite vištieną (apie 5-7 minutes).
Suberkite morkas ir svogūnus ir kepinkite apie 3-5 minutes. Įmaišykite pomidorų padažą, sutrintą česnaką ir kepinkite dar 5 minutes.
Suberkite ryžius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad virš produktų būtų 2 cm vandens. Įmaišykite prieskonių ir troškinkite, kol neliks vandens.
Skanu ir paprasta :)

Receptą atsiuntė Marta

Komentarai


Daugiau receptų