Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Plovas su kopūstais
AUTORIUS:
Roberta
INGREDIENTAI:
300 gramų kopūstų
2 vienetai morkų
1 stiklinė ryžių
2 vienetai svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
250 gramų jautienos faršo
100 gramų sviesto
2 vienetai sultinio (kubeliai)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius.
Patroškinti šiek tiek ir tada sudėti susmulkintus kopūstus ir nepilnai išvirtus ryžius. Įpilti karšto sultinio ar vandens tiek, kad būtų 2 cm aukščiau troškinio masės. Uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei trūks vandens, galima dar šiek tiek įpilti.
Troškinimo pabaigoje pasūdyti, įberti pipirų.
Paskaninti plovą žalumynais, galima įdėti kapotų česnakų.

Plovas su kopūstais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius.
Patroškinti šiek tiek ir tada sudėti susmulkintus kopūstus ir nepilnai išvirtus ryžius. Įpilti karšto sultinio ar vandens tiek, kad būtų 2 cm aukščiau troškinio masės. Uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei trūks vandens, galima dar šiek tiek įpilti.
Troškinimo pabaigoje pasūdyti, įberti pipirų.
Paskaninti plovą žalumynais, galima įdėti kapotų česnakų.

Receptą atsiuntė Roberta

Komentarai (1)


  • Danute 2019-11-28 21:16

    Tai kopūstai švieži ar rauginti ,neaiškus receptas


Daugiau receptų