Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
AUTORIUS:
Lithuanian in the USA
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Pomidorinė pupelių sriuba ne tik skani, bet ir labai soti. Jei sriubą patieksite su duona ar česnakiniu batonu, gali neprireikti ir antrojo patiekalo. Receptas iš mano blogo: Pomidorinė pupelių sriuba ne tik skani, bet ir labai soti. Jei sriubą patieksite su duona ar česnakiniu batonu, gali neprireikti ir antrojo patiekalo. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Lithuanian in the USA
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų konservuotos baltos pupelės (arba virtų)
800 mililitrų vandens
400 gramų konservuotų pomidorų (trintų)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
100 gramų šaltai rūkyta šoninė
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnakas
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
0.5 arbatinio šaukštelio raudonosios paprikos milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną nulupame, susmulkiname ir atidedame į šalį.
2.
Česnako skilteles nulupame, sutriname česnako spaustuku.
3.
Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
5.
Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitiname 1 valg. š. aliejaus ant vidutinės ugnies. Sudedame svogūną, pakepiname kelias minutes, tada sudedame česnaką, pakepiname 1 min, po to sudedame šoninę ir kepiname, kol svogūnas suminkštėja ir šoninė šiek tiek apskrunda.
6.
Į tą patį puodą supilame trintus pomidorus, vandenį, sudedame bulves, pagardiname druska ir prieskoniais. Sriubą užverdame, ir verdame tol, kol bulvės suminkštėja (~15 min). Po to sudedame pupeles, išmaišome ir paverdame dar 5 min. Skanaus! Sriuba labai gardi su česnakiniu batonu.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Recepto autorius: Pomidorinė pupelių sriuba ne tik skani, bet ir labai soti. Jei sriubą patieksite su duona ar česnakiniu batonu, gali neprireikti ir antrojo patiekalo. Receptas iš mano blogo: ( ...daugiau ) Lithuanian in the USA
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūną nulupame, susmulkiname ir atidedame į šalį.

  2. Česnako skilteles nulupame, sutriname česnako spaustuku.

  3. Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais.

  4. Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

  5. Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitiname 1 valg. š. aliejaus ant vidutinės ugnies. Sudedame svogūną, pakepiname kelias minutes, tada sudedame česnaką, pakepiname 1 min, po to sudedame šoninę ir kepiname, kol svogūnas suminkštėja ir šoninė šiek tiek apskrunda.

  6. Į tą patį puodą supilame trintus pomidorus, vandenį, sudedame bulves, pagardiname druska ir prieskoniais. Sriubą užverdame, ir verdame tol, kol bulvės suminkštėja (~15 min). Po to sudedame pupeles, išmaišome ir paverdame dar 5 min. Skanaus! Sriuba labai gardi su česnakiniu batonu.

Receptą atsiuntė Lithuanian in the USA

Komentarai


Daugiau receptų