Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pomidorų duona
AUTORIUS:
Šarūnas dromdrom.com
INGREDIENTAI:
šiek tiek pomidorų pastos (kapoti, apdžiovinti)
130 gramų ruginių miltų
470 gramų kvietinių miltų
400 gramų vandens (šiltas)
30 gramų sviesto
20 gramų mielių
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (piure)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dalį vandens (apie pusė stiklinės) sumaišykite su mielėm ir palaukite kol mielės ištirps ir “suburbuliuos” paviršiuje. Tada visus ingridientus sumaišykite su miltais, ir uždengus plėvele, palaukite, kol tešla pakils dvigubai. Tada suminkykite tešlą ir dar kartą uždenkite plėvele. Palaukite kol pakils. Kepti karštoj orkaitėj (apie 200 celsijaus). Suformavus pagal nuotaiką, galima padaryti visokių juokingų įpjovų.

Galima ruginius miltus keisti paprastais. Čia tiesiog receptas kurį dariau turėdamas ruginių miltų. Šią duoną kepa bageto formos pagaliukais.

Pomidorų duona

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dalį vandens (apie pusė stiklinės) sumaišykite su mielėm ir palaukite kol mielės ištirps ir “suburbuliuos” paviršiuje. Tada visus ingridientus sumaišykite su miltais, ir uždengus plėvele, palaukite, kol tešla pakils dvigubai. Tada suminkykite tešlą ir dar kartą uždenkite plėvele. Palaukite kol pakils. Kepti karštoj orkaitėj (apie 200 celsijaus). Suformavus pagal nuotaiką, galima padaryti visokių juokingų įpjovų.

Galima ruginius miltus keisti paprastais. Čia tiesiog receptas kurį dariau turėdamas ruginių miltų. Šią duoną kepa bageto formos pagaliukais.

Receptą atsiuntė Šarūnas dromdrom.com

Komentarai


Daugiau receptų