Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai pomidorų pastos
1 saujelė alyvuogių (juodos)
2 skiltelės česnakų
1 vienetas batono (prancūziškas)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai balzaminis actas
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai (juodi)
1 žiupsnelis žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.
4.
Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.
5.
Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.

Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.

  2. Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.

  3. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.

  4. Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.

  5. Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.

Receptą atsiuntė Irvyda

Komentarai


Daugiau receptų