
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | pomidorų pastos |
1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
2 skiltelės | česnakų |
1 vienetas | batono (prancūziškas) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
1 žiupsnelis | druskos |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
1 žiupsnelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.
4.
Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.
5.
Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Pomidorai, 3 vienetai
- Alyvuogės, juodos, 1 saujelė
- Česnakai, 2 skiltelės
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Balzaminis actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, juodi, 1 žiupsnelis
- Žalumynai, 1 žiupsnelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.
Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.
Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai