Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pomidorų padažas su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų
4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
šiek tiek druskos
0.5 valgomojo šaukšto sviesto
0.5 stiklinės grietinės
1 stiklinė sultinio (mėsos)
0.5 stiklinės grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

Pomidorų padažas su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

Komentarai


Daugiau receptų