Pomidorus apipilkite karštu vandeniu ir nulupkite.
Po to sudėkite į verdantį vandenį, kol suminkštės.
Išgriebę pomidorus, pertrinkite per sietelį ir pasūdykite.
Į gautą masę supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Iš gautos tešlos kepkite blynus.
Iškeptus apibarstykite petražolėmis.
Ant sklindžių pabarstykite sūrio Brinza.
Skanaus.

Pomidorų sklindžiai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolių (smulkintos) |
4 vienetai | pomidorų pastos |
1 vienetas | kiaušinių |
4 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
150 mililitrų | pieno |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | varškės sūrio (brinza) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorų sklindžiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės, smulkintos
- Pomidorai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 150 mililitrų
- Druska
- Varškės sūris, brinza
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pomidorus apipilkite karštu vandeniu ir nulupkite.
Po to sudėkite į verdantį vandenį, kol suminkštės.
Išgriebę pomidorus, pertrinkite per sietelį ir pasūdykite.
Į gautą masę supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Iš gautos tešlos kepkite blynus.
Iškeptus apibarstykite petražolėmis.
Ant sklindžių pabarstykite sūrio Brinza.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Receptūroje nepaminėta, kada dėti miltus, be to jų kiekis ganėtinai per mažas. Man gavosi neskaniai. Iš dalies gal dėl to, jog esu Nauja Virtuvėj. Antra to, pomidorų kiek per daug. Tik Bryndza pataiso skonį.