Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Prabangūs kakavos ir vyšnių pyragaičiai
AUTORIUS:
Alma K.
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
6 vienetai kiaušinių
500 mililitrų cukraus
650 mililitrų miltai (kvietiniai )
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
250 gramų sviesto ( 82% riebumo )
250 mililitrų pieno
50 gramų vyšnių ( šaldytos be kauliukų )
100 gramų glajaus ((balto šokolado) DR.OETKER)
100 gramų glajaus ((pieniško šokolado) DR.OETKER)
1 žiupsnelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 o C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
2.
Kepinį perpjauti pusiau į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

Prabangūs kakavos ir vyšnių pyragaičiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 o C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.

  2. Kepinį perpjauti pusiau į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

Receptą atsiuntė Alma K.

Komentarai


Daugiau receptų