Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Prancūziškas rizotas su grybais
AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių
400 gramų ryžių
40 gramų svogūnų
130 mililitrų baltojo vyno (sausas)
40 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
25 gramai sviesto
1.2 litro sultinio (veršienos)
šiek tiek baltųjų pipirų
125 gramai grybų (šampinjonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinkite svogūnus svieto ir aliejaus masėje, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

Įpilkite stiklinę vandens, sultinio ir vyno. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę al dente (šiek tiek kietoki).
Sudėkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą Parmezano sūrį. Išmaišykite.

Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Prancūziškas rizotas su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pakepinkite svogūnus svieto ir aliejaus masėje, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

Įpilkite stiklinę vandens, sultinio ir vyno. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę al dente (šiek tiek kietoki).
Sudėkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą Parmezano sūrį. Išmaišykite.

Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai

Komentarai (1)


  • vasia 2012-07-25 11:22

    Ne nu jusu pavadinimai su protu nedraugauja. Nuo kada rissoto prancuziskas patiekalas ??? :-D


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...