Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Prancūziškas varškės pyragas
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškės
2 stiklinės miltai
1 stiklinė cukraus
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia pagaminkite trupininę tešlą:
Sviestą sutarkuokite burokine tarka (rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti) ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais.
Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.
2.
Paruoškite įdarą:
Varškę gerai išmaišykite (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.
3.
Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos.
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Prancūziškas varškės pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia pagaminkite trupininę tešlą:
    Sviestą sutarkuokite burokine tarka (rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti) ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais.
    Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.

  2. Paruoškite įdarą:
    Varškę gerai išmaišykite (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.

  3. Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos.
    Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų