
Prašmatnus tinginys su zefyrais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
125 gramai | sviesto | |
300 gramų | šokoladas (juodas) | |
3 valgomieji šaukštai | klevų sirupas (nebūtina) | |
200 gramų | sausainių | |
2 valgomieji šaukštai | brendžio | |
100 gramų | zefyrų | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas | |
50 gramų | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
300 g šokolado ir 125 g sviesti ištirpinti garų vonelėje. Tada sudėti klevų sirupą, brendį ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Sausainius sulaužyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su supjaustytais zefyrais.
3.
Į formą (galima įkloti maistinę plėvelę, kad lengviau išsiimtų desertas) sudėti sausainius su zefyrais, supilti šokolado masę, pamaišyti ir padėti į šaldytuvą sustingti (1,5 - 2 val.)
4.
Baigiant stingti tinginiui, išimti jį iš formos ir aplieti sviesto ir šokolado mase (sumaišyti ir ištirpinti glajui skirtus komponentus).
Prašmatnus tinginys su zefyrais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Sviestas, 125 gramai
- Šokoladas, juodas, 300 gramų
- Klevų sirupas, nebūtina, 3 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 200 gramų
- Brendis, 2 valgomieji šaukštai
- Zefyrai, 100 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
300 g šokolado ir 125 g sviesti ištirpinti garų vonelėje. Tada sudėti klevų sirupą, brendį ir išmaišyti iki vientisos masės.
Sausainius sulaužyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su supjaustytais zefyrais.
Į formą (galima įkloti maistinę plėvelę, kad lengviau išsiimtų desertas) sudėti sausainius su zefyrais, supilti šokolado masę, pamaišyti ir padėti į šaldytuvą sustingti (1,5 - 2 val.)
Baigiant stingti tinginiui, išimti jį iš formos ir aplieti sviesto ir šokolado mase (sumaišyti ir ištirpinti glajui skirtus komponentus).
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai