Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pupelių ir mėsos troškinys
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė pupelių
350 gramų kiaulienos kumpio
1 vienetas kopūstų
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė grietinės
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire.
2.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus.
3.
Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.

Pupelių ir mėsos troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire.

  2. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus.

  3. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų