Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pupelių salotos su grybais ir raudonuoju padažu
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų pupelių
300 gramų grybų
200 gramų žirnių (konservuoti)
200 gramų agurkų (rauginti)
50 gramų svogūnų laiškų
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
50 gramų majonezo
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus supjaustykite ir išvirkite. Sudėkite juos į dubenį, kartu suberkite žirnelius, pupeles ir pjaustytus raugintus agurkus. Įberkite druskos ir pipirų.
2.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite majonezą ir pikantišką pomidorų padažą - naudokite kuo aštresnį. Sumaišykite gautą padažą su kitais produktais. Patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Pupelių salotos su grybais ir raudonuoju padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus supjaustykite ir išvirkite. Sudėkite juos į dubenį, kartu suberkite žirnelius, pupeles ir pjaustytus raugintus agurkus. Įberkite druskos ir pipirų.

  2. Atskirame dubenėlyje sumaišykite majonezą ir pikantišką pomidorų padažą - naudokite kuo aštresnį. Sumaišykite gautą padažą su kitais produktais. Patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų