Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Purūs bananų blynai
AUTORIUS:
Ugnetta
Porcijų skaičius: 4
Autorius apie receptą: Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams! Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams! Ugnetta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų bananų (3 vnt)
260 gramų kvietinių miltų
180 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
45 gramai sviesto
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.
2.
Šakute sutrinkite bananus.
3.
Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
4.
Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.
5.
Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.
6.
Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.
7.
Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!

Purūs bananų blynai

Recepto autorius: Purūs, sotūs, be galo skanūs ir itin lengvai paruošiami bananų blynai - puikus pasirinkimas lėtiems savaitgalio pusryčiams! Ugnetta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ištirpdykite sviestą ir palikite atvėsti.

  2. Šakute sutrinkite bananus.

  3. Giliame inde sumaišykite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.

  4. Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, trintus bananus ir atvėsusį sviestą.

  5. Į miltų mišinį supilkite kiaušinio, pieno ir sviesto plakinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Svarbu nepermaišyti, nes blynai nebus tokie purūs. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių. Vėliau dar kartą pamaišykite.

  6. Kepkite keptuvėje. Papildomų riebalų nereikia, nebent matote, kad blynai svyla prie keptuvės dugno.

  7. Patiekite su griežinėliais pjaustytu bananu ir plakta grietinėle. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ugnetta

Komentarai


Daugiau receptų