Margariną „Vilnius“ ištirpinkite ant silpnos ugnies, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Tuomet trynius įmaišykite į tešlą, įpilkite grietinės, sumaišytos su soda, ir maišydami po truputį berkite miltus.
Kai tešla taps vienalytė, išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite.
Tešlą supilkite į skardą, ant viršaus sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius „rožyte“.
Apibarstykite cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
Tai pyragas, kuris puikiai tinka šventiniam stalui, nes yra puikaus skonio, geros išvaizdos ir nuostabaus kvapo!
Skanaus!

Purus obuolių pyragas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
150 gramų | cukraus |
150 gramų | margarino |
5 vienetai | obuolių |
3 vienetai | kiaušinių |
2 stiklinės | kvietinių miltų |
1 arbatinis šaukštelis | sodos |
0.5 stiklinės | grietinės |
30 gramų | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Purus obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 150 gramų
- Margarinas, 150 gramų
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Margariną „Vilnius“ ištirpinkite ant silpnos ugnies, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Tuomet trynius įmaišykite į tešlą, įpilkite grietinės, sumaišytos su soda, ir maišydami po truputį berkite miltus.
Kai tešla taps vienalytė, išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite.
Tešlą supilkite į skardą, ant viršaus sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius „rožyte“.
Apibarstykite cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
Tai pyragas, kuris puikiai tinka šventiniam stalui, nes yra puikaus skonio, geros išvaizdos ir nuostabaus kvapo!
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (8)
O jau kvepia kaip :) O koks skanus, SUPER :)
skanus pyragas tikrai. aš maišiau į vidų obuolius:)
:pabuciuotas: :super2: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :jee:
Sakyčiau - sausokas gaunasi. Ir vien tik viršuje esantys obuoliai nelabai jaučiasi visame pyrage. Kitą kartą jeigu kepsiu, tai obuolius maišysiu visoje tešloje.
superinis pyragas, 10 balu is 10 :super2: as siek tiek pakeiciau ingridientus. vietoj obuoliu idejau saldytu avieciu, valgem visa seimyna pirstukus apsilaizydami :mmm:
Liuks pyragas, aciu uz receptuka
tikrai skanu.aciu :super2:
ACIU,jis tikrai skanus pyragas :mmm: :super2: siulau isbandyti kas dar nebande.