Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pusryčių apkepas su tunu ir feta
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai kiaušinių
1 skardinė tunų (konservuotas)
100 gramų sūris (feta)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
2.
Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.


Skanaus.

Pusryčių apkepas su tunu ir feta

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.

  2. Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai


Daugiau receptų