
Pusryčių apkepas su tunu ir feta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | kiaušinių |
1 skardinė | tunų (konservuotas) |
100 gramų | sūris (feta) |
1 vienetas | svogūnų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
2.
Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Pusryčių apkepas su tunu ir feta
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Tunas, konservuotas, 1 skardinė
- Sūris, feta, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti. Fetos sūris sutrupinamas. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
Suberti svogūnus ir fetos sūrį bei tuną. (Prieš tai nuo tuno nusunkti aliejų arba jo sultis. Geriau imti ne susmulkintą tuną, o gabaliukais.) Viską gerai išplakti. Ir supikti į sviestu išteptą kepimo indą(30 cm skersmens). Jį dėti į iki 180°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 20 min.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai