Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas „Aguona“
AUTORIUS:
Akvilina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai aguonų
150 gramų cukraus
100 gramų margarino
4 vienetai kiaušinių
180 gramų kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaušinių trynius išplakite su minkštu margarinu ar sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į kiaušinių trynių masę įmaišykite pieną, aguonas, kepimo miltelius ir miltus.
Baltymus įmaišykite paskutinius.
Kepkite 180-200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
SKANAUS!!

Pyragas „Aguona“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius išplakite su minkštu margarinu ar sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į kiaušinių trynių masę įmaišykite pieną, aguonas, kepimo miltelius ir miltus.
Baltymus įmaišykite paskutinius.
Kepkite 180-200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
SKANAUS!!

Receptą atsiuntė Akvilina

Komentarai


Daugiau receptų