Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas „Aguonėlė“
AUTORIUS:
Marta
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai aguonų
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
200 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.

Pyragas „Aguonėlė“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja ir išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišome apelsinų ir citrinų sultis, grietinę, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišome karštu vandeniu nuplautas aguonas.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą. Kepame 35 minutes 200° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Marta

Komentarai (1)


  • dalia konciute 2012-10-29 19:42

    kodel nera komentaru siam pyragui? kepiau.puikiai pavyko,lengvas,niam niam :-)


Daugiau receptų