Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas „Debesėlis“
AUTORIUS:
Daniela
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
250 gramų margarino
35 gramai mėlinių
7 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
0.75 stiklinės grietinės
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trupiniams:
1 stiklinė miltų
0,5 vanilinio cukraus
3 šaukštai cukraus
10 g sviesto

Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.

Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.

Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.

Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.

Pyragas „Debesėlis“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Trupiniams:
1 stiklinė miltų
0,5 vanilinio cukraus
3 šaukštai cukraus
10 g sviesto

Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.

Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.

Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.

Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.

Receptą atsiuntė Daniela

Komentarai


Daugiau receptų