Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas, keptas duonkepėje
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio cukraus
825 mililitrai kvietinių miltų
170 mililitrų pieno
110 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1.5 valgomojo šaukšto sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Produktus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas.
Kepimo ciklas „Saldi duona“.
Labai skanu su uogiene.
Skanaus.

Pyragas, keptas duonkepėje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Produktus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas.
Kepimo ciklas „Saldi duona“.
Labai skanu su uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (8)


  • zemuogiu pieva 2012-01-20 12:08

    miltai mililitrais? ne gramais?... labai noriu isbandyt... :-)


  • ana 2011-07-15 15:15

    kaip iskepti eigu nera duonkepes?


  • Rita 2011-03-14 08:06

    apie 1,200 kg skanaus pyrago ;-)


  • (anonimas) 2011-03-13 22:14

    kiek duonos gaunas pagal si recepta


  • Vaidas 2011-01-31 16:33

    :) Bandysiu ši vakarą kepti :))) ;-)


  • Mergyte 2010-08-06 20:09

    Paprasta, ir skanu %-)


  • Rasa 2010-03-11 22:54

    Patikekit ziauriai SKANUS!!!!!!! :super:


  • (anonimas) 2009-09-17 21:16

    Koki ingredientu kiekiai??? %-)


Daugiau receptų