Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas „Kivi“
AUTORIUS:
Simona
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
5 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Išplakite kiaušinių trynius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
2. Kiaušinių baltymus išplakite atskirame inde iki putų konsistencijos. Kad baltymai geriau išsiplaktų, įberkite žiupsnelį druskos.
3. Į kiaušinių trynių plakinį įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
4. Į tešlą įmaišykite baltymus.
5. Paskutinis ingredientas, kurį įmaišysite į tešlą bus kivi vaisiai, supjaustyti gabaliukus ar plonais griežinėliais.
6. Kepimo formą patepkite sviestu ir supilkite tešlą.
7. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Skanaus :-)

Pyragas „Kivi“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1. Išplakite kiaušinių trynius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
2. Kiaušinių baltymus išplakite atskirame inde iki putų konsistencijos. Kad baltymai geriau išsiplaktų, įberkite žiupsnelį druskos.
3. Į kiaušinių trynių plakinį įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
4. Į tešlą įmaišykite baltymus.
5. Paskutinis ingredientas, kurį įmaišysite į tešlą bus kivi vaisiai, supjaustyti gabaliukus ar plonais griežinėliais.
6. Kepimo formą patepkite sviestu ir supilkite tešlą.
7. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Skanaus :-)

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai


Daugiau receptų