Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su aguonomis
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės medaus
300 gramų miltai
200 gramų pieno
200 gramų aguonų
50 gramų sviesto 82%
2 valgomieji šaukštai cukraus
5 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus maišau su mielėmis, pilu pieną, dedu cukrų ir minkau tešlą. Miltų, jeigu reikia, imti daugiau, kad tešla tiktų minkyti. Palieku 1 valandai šiltai, kad pakiltų.
2.
Aguonas sumaišau su medumi.
3.
Kočioju tešlos lakštą, dedu sluoksnį aguonų ir susuku volelį.
4.
Dedu į sviestu pateptą kepimo skardą, palieku 1 valandai pakilti ir kepu apie 20 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Pyragas su aguonomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus maišau su mielėmis, pilu pieną, dedu cukrų ir minkau tešlą. Miltų, jeigu reikia, imti daugiau, kad tešla tiktų minkyti. Palieku 1 valandai šiltai, kad pakiltų.

  2. Aguonas sumaišau su medumi.

  3. Kočioju tešlos lakštą, dedu sluoksnį aguonų ir susuku volelį.

  4. Dedu į sviestu pateptą kepimo skardą, palieku 1 valandai pakilti ir kepu apie 20 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų