Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su apelsinais, riešutais ir spanguolėmis
AUTORIUS:
Danutė
INGREDIENTAI:
3 vienetai apelsinų
1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
0.75 stiklinės cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
0.25 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
0.75 stiklinės spanguolių (džiovintos/šaldytos)
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
0.75 stiklinės sviesto (minkštas)
0.5 stiklinės riešutų (grūsti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 270 laipsnių temperatūros.
Jei naudojate džiovintas spanguoles, tuomet užpilkite jas verdančiu vandeniu, palikite kelioms minutėms ir nusunkite.Jei šaldytas - atšildykite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius, cukrų ir muskatą.
Išsukite kiaušinius su sviestu.
Gautą masę sumaišykite su sausais ingredientais, apelsinų minkštimu, spanguolėmis bei riešutais.
Kepkite apie 35-40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Pyragas su apelsinais, riešutais ir spanguolėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 270 laipsnių temperatūros.
Jei naudojate džiovintas spanguoles, tuomet užpilkite jas verdančiu vandeniu, palikite kelioms minutėms ir nusunkite.Jei šaldytas - atšildykite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius, cukrų ir muskatą.
Išsukite kiaušinius su sviestu.
Gautą masę sumaišykite su sausais ingredientais, apelsinų minkštimu, spanguolėmis bei riešutais.
Kepkite apie 35-40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė

Komentarai


Daugiau receptų