
Pyragas su baltuoju šokoladu
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukraus |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilės |
2 vienetai | kiaušinių |
170 gramų | kvietinių miltų |
150 gramų | anakardžio riešutų |
šiek tiek | druskos |
120 gramų | sviesto |
150 gramų | baltojo šokolado |
šiek tiek | baltojo šokolado (glajui) |
šiek tiek | pabarstukų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
Pyragas su baltuoju šokoladu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 170 gramų
- Anakardžių riešutai, 150 gramų
- Druska
- Sviestas, 120 gramų
- Šokoladas, baltasis, 150 gramų
- Šokoladas, baltasis, glajui
- Pabarstukai, papuošimui
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabarstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai